2019 01.08.2019  -  30.06.2020
Vejledning
GHG HERLEV, er en klub med focus på konkurrencen, helt nede fra de mindste til de største.. GHG,Teamgym Herlev, er en af Danamrks bedste Teamgym Klubber, med 14 Danske mesterskaber siden 2011 samt deltagelse til Nordiske mesterskaber for hold, der arbejdes målrettet og bevist med konkurrencegymnastikken, helt nede fra vores små gymnaster og op til vores store gymnaster -  vores BREDDE afdeling, fordre en læring i motorik og rytmisk sans, sådan at man kan klargøre sig til et af vores konkurrencehold, hvad enten det er som idrætsgymnasteller som Teamgymmer.. vi er en klub i konstant udvikling og focus på det vi laver ... derfor er vores nyeste skud på stammen også at vi nu etablere en eSport afdeling der også som resten af GHG skal arbejde målrettet med eSportenen..

TEAMGYM HERLEV HOLD (HOLD)
GHG, TEAMGYM HERLEV, er en af Danmarks bedste teamgym Klubber, der arbejdes målrettet mod konkurrencerne og det at udvikle gymnasterne til at kunne bidrage på højeste niveau, afdelingen har flere mesterskaber siden 2011 er det blevet til : 15 Danske Mesterskaber,17 Sjællandsmesterskaber - samt et hav af bronze og sølvmedaljer! Og senest en Sølv medalje til de Nordiske mesterskaber 2018 i Finland, hvor vores Juniormix repræsenterede Danmark.
 
 Vi har hold i følgende rækker i sæson 2019-2020
  • MICRO GYMNASTER -> op til 10 år i konkurrenceåret 2020 (Hold 1 og 6)
  • MINI GYMNASTER -> op til 13 år i konkurrenceåret 2020 (Hold 2 og 6 )
  • JUNIOR / SENIOR GYMNASTER -> op til 17 år i konkurrecneåret 2020 ( Junioerer ) ( Hold 4 og 5)
Sæsonen 2019 / 2020, vil vores begyndere ( aspiranter ) skulle tilmelde sig vores hold 1,2 og 6 , således får vi bygget gymnasterne op sammen med vores konkurrencegymnaster og de ville kunne se hvad der skal til for at komme med i konkurrence, dette betyder også at de får væsentlig mere træning. Kontakt os for en prøvetime, hvis du ikke har været hos os før, du vil altid kunne få et par prøvetimer inden du beslutter dig!
 
Lidt info: 
Du kan altid kontakte cheftræner Kenneth Pingel, inden du vælger hold, så har du muligheden for en enkelt prøvetime eller 2 , du skal være opmærksom på vores kontingentstruktur, som du kan læse om i betingelserne (se menuen til venstre), tilmeldingerne på Teamgym holdene er bindende for hele sæsonnen og der er ingen garanti for at du bliver udvalgt til at deltage i konkurrence! Da GHG,Teamgym Herlev altid stiller med stærkeste hold til konkurrencerne :)
Tilmeld/Læs mere - (11)

BREDDE HOLD (HOLD)
DEN GODE GYMNASTIK I GHG HERLEV
Bredde gymnastik i GHG spænder vidt. Børneholdene dækker Forældre/barn Fræs, De små og store vilde, Idrætsgymnastik og Parkour.                                                                             
Voksenholdene: Veteranerne er et motions/boldspil Mixhold
Tilmeld/Læs mere - (13)

eSport (eSpor)
e-Sport i GHG
 
 CERVOS
Du vil via dit medlemskab i GHGeSport, også kaldet CERVOS, blive en del af et helt unikt fælleskab, som huserer online på egne servere, vi spiller Pt. Counterstrike GO, men du kan regne med at vi udvider ex. med Overwaych, LOL osv. alt efter hvad medlemmerne syntes er sjovt, vi har et ELITE hold der skal deltage i turneringer og få CERVOS på landkortet, som en seriøs eSport klub, ideen er at der skal være en kobling imellem fysisk aktivitet, vi har et hold du kan tilmelde dig,også vil vores træner Kenneth Kristensen sætte dig på et hold, så kontakt Kennet ( se info herunder vi har etableret en GamerZone, i vores klubrum, således er der plads til et hold på 5 spillere der kan øve sig sammen, eller man kan tage et spil inden / efter træning  - her vil også være mulighed for at få coaching af vores trænere eller Elitespillere, på nogle fastlagte træningstidspunkter. Så følg med på www.cervos.dk 
ONLINE  sætter det højt at lukke ned på skoledage, så det ikke går udover de unge menneskers skolegang, vi vil også opfordre medlemmerne til at få fixet sine daglige gøremål inden man gamer, således drejer det sig også om for os at have en god balance imellem skole, arbejde og andre fritidsaktiviteter. 
 
VIGTIGT - Henvend dig til Kenneth K. Kristensen på clainy@cervos.dk inden tilmelding, så vi er sikre på du kan komme på et hold! 
 
Med venlig hilsen
eSport Udvalget i GHG 
www.cervos.dk
 
Tilmeld/Læs mere - (1)