TEAMGYM HERLEV HOLD (HOLD)
GHG, TEAMGYM HERLEV, er en af Danmarks bedste teamgym Klubber, der arbejdes målrettet mod konkurrencerne og det at udvikle gymnasterne til at kunne bidrage på højeste niveau, afdelingen har flere mesterskaber siden 2011 er det blevet til : 15 Danske Mesterskaber,17 Sjællandsmesterskaber - samt et hav af bronze og sølvmedaljer! Og senest en Sølv medalje til de Nordiske mesterskaber 2018 i Finland, hvor vores Juniormix repræsenterede Danmark.
 
 Vi har pigehold i følgende rækker i sæson 2024-2025
  • PIGE ASPIRANT GYMNASTER -> op til 11 år i konkurrenceåret 2025 (Hold 3)
  • PIGE MICRO GYMNASTER -> op til 11 år i konkurrenceåret 2025 (Hold 1)
  • PIGE MINI GYMNASTER -> op til 14 år i konkurrenceåret 2025 (Hold 2 )
  • PIGE JUNIOR fra 14- 17 år i konkurrenceåret 2025  ( Hold 4)

 
Sæsonen 2024 / 2025,  
Kontakt os for en prøvetime, hvis du ikke har været hos os før, du vil altid kunne få et par prøvetimer inden du beslutter dig! det gøres via mail på pt@gymnasterne.dk
 
Lidt info: 
Du kan altid kontakte Sportschef Kenneth Pingel, eller bare skriv til pt@gymnasterne.dk - inden du vælger hold, så har du muligheden for en enkelt prøvetime eller 2 , du skal være opmærksom på vores kontingentstruktur, som du kan læse om i betingelserne (se menuen til venstre), tilmeldingerne på Teamgym holdene er bindende for hele sæsonnen og der er ingen garanti for at du bliver udvalgt til at deltage i konkurrence! Da GHG,Teamgym Herlev altid stiller med stærkeste hold til konkurrencerne :)
Tilmeld/Læs mere - (4)

BREDDE HOLD (HOLD)
DEN GODE GYMNASTIK I GHG HERLEV
Bredde gymnastik i GHG spænder vidt. Børneholdene dækker Forældre/barn Fræs, De små og store vilde, Idrætsgymnastik og Parkour.                                                                             
Voksenholdene: Veteranerne er et motions/boldspil Mixhold
Tilmeld/Læs mere - (13)