2022 01.08.2022  -  30.06.2023
Vejledning
GHG HERLEV, er en klub med focus på konkurrencen, helt nede fra de mindste til de største.. GHG,Teamgym Herlev, er en af Danamrks bedste Teamgym Klubber, med 15 Danske mesterskaber siden 2011 samt deltagelse til Nordiske mesterskaber for hold, der arbejdes målrettet og bevist med konkurrencegymnastikken, helt nede fra vores små gymnaster og op til vores store gymnaster -  vores BREDDE afdeling, fordre en læring i motorik og rytmisk sans, sådan at man kan klargøre sig til et af vores konkurrencehold, hvad enten det er som idrætsgymnasteller som Teamgymmer.. vi er en klub i konstant udvikling og focus på det vi laver ... derfor er vores nyeste skud på stammen også at vi nu etablere en eSport afdeling der også som resten af GHG skal arbejde målrettet med eSportenen..

TEAMGYM HERLEV HOLD (HOLD)
GHG, TEAMGYM HERLEV, er en af Danmarks bedste teamgym Klubber, der arbejdes målrettet mod konkurrencerne og det at udvikle gymnasterne til at kunne bidrage på højeste niveau, afdelingen har flere mesterskaber siden 2011 er det blevet til : 15 Danske Mesterskaber,17 Sjællandsmesterskaber - samt et hav af bronze og sølvmedaljer! Og senest en Sølv medalje til de Nordiske mesterskaber 2018 i Finland, hvor vores Juniormix repræsenterede Danmark.
 
 Vi har hold i følgende rækker i sæson 2022-2023
  • ASPIRANT GYMNASTER -> op til 10 år i konkurrenceåret 2023 (Hold 3)
  • MICRO GYMNASTER -> op til 10 år i konkurrenceåret 2023 (Hold 1 og 6)
  • MINI GYMNASTER -> op til 13 år i konkurrenceåret 2023 (Hold 2 og 6 )
  • JUNIOR fra 13- 17 år i konkurrenceåret 2023  ( Hold 4 og 5)
  • SENIOR fra 17år -> Træningshold ( Hold 3000)

 
Sæsonen 2022 / 2023,  
Kontakt os for en prøvetime, hvis du ikke har været hos os før, du vil altid kunne få et par prøvetimer inden du beslutter dig! det gøres via mail på pt@gymnasterne.dk
 
Lidt info: 
Du kan altid kontakte cheftræner Kenneth Pingel, inden du vælger hold, så har du muligheden for en enkelt prøvetime eller 2 , du skal være opmærksom på vores kontingentstruktur, som du kan læse om i betingelserne (se menuen til venstre), tilmeldingerne på Teamgym holdene er bindende for hele sæsonnen og der er ingen garanti for at du bliver udvalgt til at deltage i konkurrence! Da GHG,Teamgym Herlev altid stiller med stærkeste hold til konkurrencerne :)
Tilmeld/Læs mere - (9)

BREDDE HOLD (HOLD)
DEN GODE GYMNASTIK I GHG HERLEV
Bredde gymnastik i GHG spænder vidt. Børneholdene dækker Forældre/barn Fræs, De små og store vilde, Idrætsgymnastik og Parkour.                                                                             
Voksenholdene: Veteranerne er et motions/boldspil Mixhold
Tilmeld/Læs mere - (13)