eSport

Info
e-Sport i GHG
 
 CERVOS
Du vil via dit medlemskab i GHGeSport, også kaldet CERVOS, blive en del af et helt unikt fælleskab, som huserer online på egne servere, vi spiller Pt. Counterstrike GO, men du kan regne med at vi udvider ex. med Overwaych, LOL osv. alt efter hvad medlemmerne syntes er sjovt, vi har et ELITE hold der skal deltage i turneringer og få CERVOS på landkortet, som en seriøs eSport klub, ideen er at der skal være en kobling imellem fysisk aktivitet, vi har et hold du kan tilmelde dig,også vil vores træner Kenneth Kristensen sætte dig på et hold, så kontakt Kennet ( se info herunder vi har etableret en GamerZone, i vores klubrum, således er der plads til et hold på 5 spillere der kan øve sig sammen, eller man kan tage et spil inden / efter træning  - her vil også være mulighed for at få coaching af vores trænere eller Elitespillere, på nogle fastlagte træningstidspunkter. Så følg med på www.cervos.dk 
ONLINE  sætter det højt at lukke ned på skoledage, så det ikke går udover de unge menneskers skolegang, vi vil også opfordre medlemmerne til at få fixet sine daglige gøremål inden man gamer, således drejer det sig også om for os at have en god balance imellem skole, arbejde og andre fritidsaktiviteter. 
 
VIGTIGT - Henvend dig til Kenneth K. Kristensen på clainy@cervos.dk inden tilmelding, så vi er sikre på du kan komme på et hold! 
 
Med venlig hilsen
eSport Udvalget i GHG 
www.cervos.dk
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen