Klubmodul henter siden
GHG Julemotion 2018

Tiden løber og snart er det jul igen… jo den er god nok!

Masser af lækkerier ryger indenbords i denne dejlige tid, men traditionen tro samler vi foreningens familier til den årlige julemotion, hvor vi er aktive sammen, fejrer julen og ikke mindst vores fælles sammenhold i GHG.

Det bliver en dejlig formiddag med hygge, motion og lidt lækkerier. Alle kan være med: store som små, unge som gamle, voksne som børn. Vi møder omklædt klar til motion, grin og spas. Det bliver supersjovt, fedt og svedigt.

Tidspunkt:   9 december 9-12 (kl 11.30 hjælpes vi ad med at rydde op og   lægge redskaber frem så der er klar til gymnastik kl. 12, hvor   TeamGym juniorerne skal træne)

Sted:   Kildegårdshallen, Dildhaven 40, 2730 Herlev

Pris:   30 kr pr person (se vejledning for tilmelding nederst)

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.

På vegne af bestyrelsen og aktivitetsudvalget

Kristine 

Tilmelding: Som noget nyt i år skal du nu tilmelde pr person. Det betyder at du skal tilmelde flere gange, men kun betaler for det antal i reelt er.
Sådan gør du:
Logger ind, trykker på event, skriver enten voksen/barn i kommentaren, fuldender tilmelding. Gentag for tilmelding af næste person, osv. 
På tilmeldingslisten kan du nu se dit barns navn optræde flere gange i forhold til hvor mange tilmeldinger, som du har lavet.
 
Har du flere børn kan du med fordel logge ind med de enkelte børns login ved tilmelding, således at holdkammeraterne kan se, om deres kammerater kommer. Eks: Familien Nielsen har to børn i foreningen. De kommer 2 voksne og 3 børn laver 5 tilmeldinger og på tilmeldingslisten vil der så stå:
 
Emil Nielsen
Julie Nielsen
Julie Nielsen
Julie Nielsen
Julie Nielsen 
 
Os der sidder bag tilmeldingerne kan så se at der står voksen/barn ved hver tilmelding i kommentaren af hensyn til planlægningen. Er du i tvivl om hvordan du gør så kontakt Kristine Wille Hilstrøm for vejledning.

 

 

Tilmeldte
66 /500
Tilmeldingsfrist
08.12.2018
Tidspunkt
09.12.2018 kl. 09.00 - 09.12.2018 kl. 12.00
Sted
Kildegaardshallen
Pris
30,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'